Bijna in hartje Gent,
aan Sint-Pieters station

Op de Kortrijksesteenweg nummer 369 en slechts 20 minuten stappen van deze verrassende stad met zijn statige herenhuizen en gezellige terrasjes, om nog maar te zwijgen over de vele musea hier in de buurt. Het kunstenkwartier van Gent, dé perfecte plek voor een creatief grafisch duo.

Claudine Simpelaère

Als 25-jarige starten met een eigen grafisch bureau was een uitdaging en spannend. Vandaag, 20 jaar later, is mijn enthousiasme en gedrevenheid alleen maar toegenomen.

Ik heb er bewust voor gekozen om een klein bureau te blijven. Het persoonlijk contact met de klanten en zelf creatief kunnen bezig blijven, zijn voor mij essentieel. Dit is ook hetgeen onze klanten in al die jaren op prijs stellen.

Naast de opdrachten in de studio werk ik regelmatig als freelance graficus of coördinator. De taken als freelancer voer ik uit voor internationale ondernemingen, communicatiebureau's en uitgeverijen.

Mensen die met mij samenwerken zijn positief over mijn gedrevenheid, vakkennis, verantwoordelijkheidsgevoel en mijn creatieve geest.

Op naar de volgende 20 jaar!

Wim Bouckaert

Als kind was ik gefascineerd door de, toen nog met de hand geschilderde, reclamepanelen langs de weg en aan bioscoopgebouwen. Ik wist toen al wat ik wou worden: reclametekenaar.

Tijdens mijn opleiding grafisch vormgever aan Sint-Lucas in Gent leerde ik diverse illustratietechnieken aan en leerde ik wat lay-out en vormgeving was. Na mijn opleiding kon ik onmiddellijk aan de slag als grafist.

Mensen die met mij werken vinden mij rustig, nauwgezet, vakbekwaam met een groot technisch inzicht en een echte problem solver.

Het volgen van workshops en cursussen is voor mij dé manier om bij te leren en op de hoogte te blijven van alle evoluties.

Niemand weet wat de toekomst brengt, maar dat ze boeiend en creatief zal zijn voor mij dat weet ik zeker.